Доставки

Телефонно обаждане за потвърждаване на покупката.
Всички клиенти, направили онлайн покупка ще получат телефонно обаждане от номер 0888887055 за да потвърдят доставката. Ако не отговорите на обаждането не е възможно да получите покупката си.

Цени и доставка
Всеки продукт, който разглеждате, е с посочена цена в лева за един брой. В цената е включен и начисленият ДДС.

След като оформите Вашата поръчка и я потвърдите, ние я активираме. Куриер доставя поръчания продукт на посочения във Вашата регистрация адрес или на друг адрес, който Вие изрично уточните. Стойността на доставката зависи от общото тегло на избраните от Вас продукти и тяхната обща стойност. Доставката се извършва в рамките на работен ден. Използваме куриерските услуги на Еконт и Рапидо.

Стойности на доставката
Доставка с куриерска услуга на "Рапидо":
• В случай, че желаете да доставим поръчаните от Вас продукти на посоченият от Вас адрес, стойността на доставката възлиза приблизително на 4,80 лв. (до 1 кг.), (точната сума зависи от теглото и единичните цени на продуктите)

Доставка с куриерска услуга на "Еконт експрес":
• Доставка до офис на куриер "Еконт експрес", цената е около 4,00 лв. (до 1 кг.), (точната сума зависи от теглото и единичните цени на продуктите);

Можете да изберете доставката до офис на куриер Рапидо или Еконт експрес, за целта при потвърждаване на покупката в графата „забележка” трябва да напишете до кой офис да изпратим покупката. Тези стойности са ориентировъчни и реалните разходи за доставка може да се различават от тях. Ако желаете преди да направите поръчка да разберете каква е точната сума за доставка, моля обадете се по телефона или ни пишете.

Срокове на доставка
- Доставка на конкретен адрес: до 3 работни дни за големите населени места и до 5 работни дни за по-малките населени места;
(стремим се да доставяме обичайно от днес за утре)

- Доставка в конкретен ден, можете да заявите покупката Ви да бъде доставена в конкретен ден. Тази услуга, можете да ползвате безплатно в случаите, когато желаете да получите покупката си по-късно от 2 работни дни.

- Доставка с фиксиран час, по Ваш избор - в този случай услугата се оскъпява, ще Ви уведомим за конкретната стойност предварително.

Заплащане
Заплащането на поръчаните от Вас продукти става посредством наложен платеж - заплащате поръчката на куриера в момента на доставянето. Можете пред куриера да отворите покупката, да проверите нейното съдържание и едва тогава да заплатите.

Фактуриране
Ако сте наш корпоративен клиент ще Ви издадем фактура с ДДС - необходимо е да ни посочите пълни данни, за да изготвим документа: име на фирмата, ЕИК, адрес, МОЛ.

Замяна и отказ
Замяна се извършва в рамките на 14 работни дни от датата на доставка и при условие, че не е нарушен търговският вид на продукта и целостта на опаковката.
Отказ от поръчката можете да направите само до 16,00 ч. на деня, в който сте извършили самата поръчка. На деня, следващ Вашата поръчка, тя вече бива активирана.

В случай, че продуктът по някаква причина е повреден при доставката, трябва да направите рекламация на куриера ПРЕДИ да заплатите за продукта. Заплащането от Ваша страна означава и приемане на продукта във вида, в който сте го получили.

В случай на замяна или на отказ в момента на получаване на поръчания продукт се заплаща начисления разход за куриерска услуга.

За да се свържете с нас, можете да използвате формата за връзка или да ни пишете на адрес:
„Голд-Сл” ЕООД, Сливен 8800, ж.к.”Даме Груев” 17 – г -11;
За директна връзка: 0888887055

Моля, продължете пазаруването.