Безплатна доставка до офис на "Спиди" за поръчки над 69лв

Доставки

1. Начини за доставка

Поръчка може да се направи чрез нашият уебсайт www.beautyhairbg.com или чрез обаждане на телефон 0888 88 70 55.

2. Телефонно обаждане за потвърждение на поръчката

Всички клиенти, направили онлайн поръчка ще получат потвърждаващ имейл. Ако клиента изрично е посочил адреса за доставка, или в коментара към поръчката си е записал, че желае доставката да е до точно упоменат офис на Еконт или Спиди, няма да получи телефонно обаждане. Във всеки друг случай клиентът ще получи телефонно обаждане, за да потвърдят поръчката и точния адрес за доставка.

3. Цени за доставката

Работим с куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy (Спиди).
При поръчка на стойност над 69лв. ще ви подарим безплатна доставка до удобен за вас офис на куриерска фирма Спиди. Необходимо е само да напишете в полето за адрес или в полето за коментар към поръчката – избрания от вас офис на Спиди.

Стойността на доставката зависи от няколко фактора:
- От избраният начин за доставка – дали до е до адрес на клиента или да е до офис на Еконт или Спиди;
- от размера и теглото на пратката;
- от цената на поръчката.

Ако искате поръчката ви да бъде доставена до удобен за вас офис на Еконт или Спиди, е необходимо да напишете в полето за адрес за доставка или в полето за коментар – адреса или наименованието на съответния офис.

4.Срокове за доставка

Срокът за доставка на поръчките от 1-3 работни дни.

Ако направите поръчката си до 16:00 часа, тя ще бъде доставена още на следващият ден. Поръчки направени след 16:00 часа ще бъдат обработени на следващият работен ден. Поръчки направени в събота и неделя ще се обработят в понеделник.

Ако пратката ви се бави може да се свържете с нас по телефона, за да проследите своята поръчка. За някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата.

Ако желаете да получите своята пратка в събота до 13:00 часа или в точно фиксиран час в работните дни, цената на доставката се оскъпява.

5.Начин на плащане

Заплащането на поръчаните от вас продукти става в момента на доставката – заплащате поръчката на куриера в момента на доставка.Имате право на преглед преди плащането.

Моля, продължете пазаруването.