Безплатна доставка до офис на "Спиди" за поръчки над 69лв

Как да поръчам

Необходими условия, за да се направи поръчка:
  • Избрана от вас стока или няколко стоки
  • Валиден e-mail адрес
  • Вярно попълнени адрес за доставка и мобилен телефон

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон КУПУВАМ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата “кошница за пазаруване”. За някои от продуктите има предвидени допълнителни опции (цвят, разфасовка), които трябва да изберете преди натискане на бутона Купувам. Ако желаете повече от един продукт от даден вид, използвайте полето до бутона за да въведете желаното количество. Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на количката, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и не включва цената по доставка на посочения от вас адрес. В случай че имате регистрация и сте влезнали в системата с име и парола, системата ще използва вашия адрес като примерен адрес за доставка. Ако не желаете да се регистрирате, е необходимо да въведете всички данни за доставката и начин за връзка в процеса на потвърждение на поръчката.

В зависимост от регистрацията – като краен потребител или като професионалист, цените на отделните продукти се различават. За определени стоки може да видите задраскана потребителска цена, и до нея - нова промоционална цена. Пример: 18.50 лв. 17.99 лв..
Промоционални цени могат да виждат само регистрирани потребители (вж. Защо да се регистрирам тук)

При направена от Вас поръчка ще получите автоматично съобщение на Вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, цена, начин на доставка, начин на плащане, адрес и име на получателя. Администраторът на електронния магазин ще се свърже с Вас по телефона или по e-mail адреса за уточняване и потвърждаване на поръчката и времето на доставка.
Ако желаете да отмените вече дадена поръчка моля свържете се с нас в рамките на един час. Работното време на нашите оператори е от 08.00 до 16.30 часа.
Поръчките, които са получени след 16.00часа се обработват на следващия ден. Поръчките получени през събота и неделя както и през официални празници се обработват на следващия работен ден.
Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа след като е получена в системата ни не се изпълнява.

Стоките са обект на наличност.
Всеки поръчан продукт, който не е в наличност, може да Ви се изпрати допълнително в момента, в който вече имаме наличности. Нашите служители ще Ви предложат алтернативни в случай, че не можем да доставим в приемливи срокове поръчаната от Вас стока.

Всички цени в сайта са в лева, с включен ДДС.

Моля, продължете пазаруването.