Безплатна доставка до офис на "Спиди" за поръчки над 69лв

Рекламация и връщане

1. Рекламация

Имате право на рекламация за всяко несъответствие на продуктите спрямо представената ви информация или постигнатите договорености, когато след доставка, при първоначалния преглед или при съхранението откриете несъответствие.

При предявяване на рекламация на продукт имате право да претендирате за възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга, съответстваща на договореното, за отбив от цената.

Рекламацията можете да предявите пред нас като търговец, като я подадете устно или писмено. При предявяване на рекламация посочете предмета на рекламацията, предпочитания от вас начин за удовлетворяване на рекламацията, съответно размера на претендираната сума и адрес за контакт. Задължително приложете и документите, на които се основава претенцията: касова бележка или фактура, други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Рекламация на потребителска стока можете да представите до две години от доставката на стоката, освен ако стандартния жизнен цикъл на стоката не е по-малък от две години, но не по-късно от два месеца от установяване на несъответствието с договореното. Срокът спира да тече през времето, необходимо за постигане на споразумение за решаване на спора.

Приемането на рекламации се извършва през работните дни от 9:00 до 17:00 часа. Правото на избор на място за предявяване на рекламацията принадлежи изцяло на вас като потребител.

2.Стокова наличност

Ако поради временна липса на наличност на заявените от вас артикули и се окаже, че не сме в състояние веднага да удовлетворим вашите потребности, в най-кратък срок ще се свържем с вас на предоставените от вас контакти.

Ще ви предложим алтернативни възможности:
- Друго количество от продуктите ( в зависимост от наличността) - Други продукти от същата серия ( в зависимост от типа продукти) - Други решения за вас ( в зависимост от вашите конкретни потребности)

3.Отказ

На всеки един етап от оформянето и потвърждаването на поръчката вие имате право да се откажете от направената поръчка. Когато поръчката вече е активирана няма как да бъде прекратена. Всяка поръчка се счита за активирана на следващият работен ден след заявката. В случай, че настъпи каквато и да била промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направената поръчка, ще ви информираме чрез телефонно обаждане или писмо и поръчката няма да бъде изпратен, ако не получим личното ви съгласие с променените условия.

При всяка поръчка, която вече е доставена до вашия адрес и направите отказ, заплащате транспортните разходи.

Уведомяваме ви, че съгласно чл.52, ал.1, т.7 във връзка с чл.55, ал.1 от Закона за защита на потребителите имате правото да се откажете от закупения от вас продукт без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина за отказ. Това право можете да упражните в разстояние на 14 работни дни считано от датата, на която сте получили съответния продукт и при условие, че съхраните получения продукт, неговото качество и безопасност през този срок. Съхранението на продукта включва запазване и неунищожаване на оригиналната опаковка на продукта, неизползване на козметичните продукти, непремахване на етикети от всякакъв вид върху продуктите или скачени с продуктите и други подобни действия или неизвършване на действия. При отказ и връщане на продукти ние ще ви възстановим пълния размер на заплатените от вас суми за стойността на продуктите ( цената с ДДС, която сте заплатили за тях) плюс направените първоначални разходи за доставка. Ако е бил избран начин на доставка с по-висока стойност от обичайния за нас начин на доставка до офис на Еконт или Спиди, ние ще възстановим разхода за доставка равен на стандартна доставка до офис на Еконт или Спиди. Транспортните разходи по връщането на продуктите са за ваша сметка.

Нашата цел е да ви предоставим качествени продукти при спазване на всички законови изисквания и грижа за вас като наш клиент и потребител. За да се свържете с нас , може да използвате формата за контакт или да ни пишете на beautyhairbg@abv.bg или да се обадите на тел: 0888 88 70 55.

Моля, продължете пазаруването.